Friday, 23 September 2011

INDAGRA 2011 - Cel mai mare Targ de Masini si Utilaje Agricole din Romania

A ramas mai putin de o luna pana la cel mai mare Targ de Masini si Utilaje Agricole din Romania - INDAGRA 2011.

In Romania, targurile si expozitiile agricole exista de multi ani, insa abia in ultimii 5 ani au inceput sa insemne cu adevarat ceva pentru agricultori. Un impact foarte mare pentru dezvoltarea acestora l-au avut companiile producatoare de masini si utilaje agricole din strainatate care si-au deschis reprezentante si la noi in tara, insistand sa fie prezenti si la aceste targuri, venind cu noi inovatii si atragand tot mai multi vizitatori.

Pe de alta parte sunt organizatorii cei care s-au zbatut sa introduca noi concepte in ceea ce priveste prezentarea, captarea atentiei vizitatorilor, promovarea in media, demonstratii in camp, conferinte si training-uri pentru agricultori, etc.

Fiind cel mai mare eveniment de acest gen din Romania, cu siguranta ca printre vizitatori isi vor face simtita prezenta si personalitati politice printre care si Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, domnul Valeriu Tabara.

Un alt sector prezent va fi cel din domeniul consultantei si ofertei de credite pentru proiecte in agricultura, care ne vor informa asupra ultimelor schimbari de legi in ceea ce priveste acordarea creditelor.

Targul va incepe miercuri, 19 octombrie si se va incheia duminica, data de 23 a aceleiasi luni si se va tine in cadrul centrului expozitional Romexpo (Bucuresti).

1 comment:

  1. Descarcati cartea electronica "FERMA AUTARHICA"! Singura carte de acest gen in limba romana. Aici ai toate tehnicile pentru a te face independent din sistem. Elibereaza-te din sclavia salariala.
    http://ferma-autarhica-editia1.blogspot.de/

    ReplyDelete