Tuesday, 10 January 2012

Ultimele activitati ale companiei spaniole producatoare de utilaje agricole - Agromet

Revenim in noul an cu cele mai bune urari de bine pentru toti agricultorii si le dorim tuturor Culturi Frumoase in 2012!

Pentru ca a trecut cam mult timp de la ultimul articol publicat, am hotarat sa trecem in revista cele mai importante activitati din ultima perioada. Dupa cum bine stim, in luna noiembrie din 2011 a avut loc unul dintre cele mai mari targuri agricole din lume. Este vorba de Agritechnica din Germania.

Tot in luna noiembrie, compania producatoare de utilaje agricole - Agromet, a fost aleasa pentru a publica o descriere a companiei si a produselor pe care le produce, in Revista Taranului Roman. Este vorba despre o revista in format electronic care apare in fiecare luna si in care sunt tratate diferite teme si probleme pe care le intampina agricultorul roman. Articolul contine poze si descrieri pentru cele mai importante utilaje agricole pe care le produce Agromet: Combinatoare, Scarificatoare, Cultivatoare, Grape, Discuri agricole, etc.

De curand, Agromet a scos pe piata  doua noi produse. Este vorba de un utilaj de despietrire a terenului si de o grapa cu discuri pentru viticultura. Pentru ca inca utilajele respective nu au fost prezentate la Salonul Oficial de Masini si Utilaje agricole, nu putem sa va lasam mai multe detalii in ceea ce le priveste, dar vom reveni curand cu noutati. Pentru a fi la curent cu tot ceea ce apare la nivel de tehnologie in agricultura, puteti sa va abonati la pagina noastra web: www.agrometejea.ro

Pentru orice fel de intrebare cu privire la utilajele agricole sau distribuitorii nostri ne puteti contacta dand click aici.

1 comment:

  1. Foarte interesant articolul si foarte educativ. Pot spune cu cea mai mare incredere ca citirea acestuia m-a ajutat in viata mea de zi cu zi. Tot ce tine de domeniul constructiilor si instalatiilor mi se pare foarte interesant iar prin aceasta cale tin sa ii multumesc celui care a scris acest articol. Daca tot suntem pe acest subiect, al constructiilor si instalatiilor as vrea sa precizez un singur lucru: pentru cei interesati de mai multe informatii legate de fose septice ecologice puteti gasi o lista de preturi fose septice la: http://www.poli-tan.ro/preturi-fose-septice.html

    ReplyDelete