Friday 3 June 2011

Targul Finantarilor Europene Pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala

Aceste zile va avea loc Targul Finantarilor Europene pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala de la Craiova. Ce inseamna asta?
O sansa pentru noi, de a ne informa cat mai corect in initiativa noastra de a accesa fondurile europene nerambursabile pentru vreunul din proiectele noastre…si o posibilitate de a gasi raspunsul pe care il cautam de atata timp in legatura cu accesarea acestor fonduri.
Si de unde am putea primi cele mai bune raspunsuri daca nu de la cei care au trecut prin ce trecem noi, dar au reusit sa mearga pana la capat?…
Va spun asta pentru ca la acest Targ isi vor expune marfa agricultori care au accesat si ei la randul lor, fonduri europene, pentru a-si duce la bun sfarsit proiectele. Astfel ca, din punctul meu e vedere, aici putem gasi cei mai buni sfatuitori in ceea ce priveste un proiect care vizeaza finantare nerambursabila.
La acest targ isi vor expune produsele agricultori din Regiunea de Dezvoltare 4 Sud Vest, Craiova, alaturi de reprezentanti ai institutiilor publice si private, respectiv: Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN SAFondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM, dar si institutiile bancare reprezentative pentru acordarea creditelor bancare solicitantilor de fonduri europene.
Targul poate fi vizitat in zilele de 3 si 4 iunie, intre orele 10:00 - 18:00

No comments:

Post a Comment