Friday 17 June 2011

TimAgralim, Expozitii si Demonstratii Pentru Agricultori

Se pare ca Targurile agricole sunt din ce in ce mai cautate la noi in tara in ultima perioada. Dupa cum se poate vedea si din posturile anterioare de pe acest blog, in fiecare saptamana avem cate un Targ agricol in care sunt promovate atat produsele romanesti autentice dar si utilaje agricole folosite pentru diferite munci agricole.

In acest sfarsit de saptamana ne mutam la Timisoara, deoarece din 16 pana in 19 iunie 2011 va avea loc cea de-a IX-a ediţie a expoziţiei  internaţionale TimAgralim, specializată în agricultură, industrie alimentară şi zootehnie.

Ca si la celelalte Targuri de pana acum, si in Timisoara vom avea posibilitatea de a aduna informatii pretioase in ceea ce priveste finantarile europene nerambursabile, deoarece vor fi prezenti si reprezentanti ai institutiilor bancare specializati in accesarea fondurilor pentru proiecte europene.

Dupa parerea mea, punctul culminant il vor reprezenta demonstratiile cu utilaje agricole, acestea atragand atentia celor prezenti de fiecare data, prezentand noi masini care aduc odata cu prezenta lor la aceste targuri, noi inovatii in lumea agriculturii si a lucrarii pamantului.
Din informatiile primite, in acest an vor fi prezenti producatori de utilaje agricole din Spania, Italia, Serbia, Austria, Ungaria si bineinteles, Romania.

Pentru a favoriza si a facilita o cat mai buna socializare intre expozanti si vizitatori, organizatorii TimAgralim au conceput un plan intreg cu simpozioane, mese rotunde, prezentari, prelegeri in domeniu si demonstratii pe viu care au ca scop informarea cat mai corecta si gasirea raspunsului la propriile intrebari, pentru fiecare dintre dumneavoastra.

Sa vedem daca reusesc sa vi le ofere...

Si pentru incheiere, sa va spun ca acest eveniment va avea loc la "Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului".

Eu va salut si va doresc Numai Bine!

No comments:

Post a Comment