Monday 30 May 2011

Demonstratii la Agriplanta 2011 (3 - 5 iunie)

Iata ca in sfarsit se organizeaza si in Romania o expozitie care sa cuprinda mai multe concepte: expozitie in aer liber, loturi demonstrative la principalele culturi agricole si demonstratii cu utilaje agricole.




Acest concept este luat de la nemti, si este foarte productiv pentru toti cei interesati de agricultura de performanta, deoarece se poate vedea "pe viu" cum reactioneaza culturile la diferite tratamente, aceasta expozitie intinzandu-se pe o suprafata de 20 ha cultivate si tratate diferit.

De asemenea se va putea vedea un lot cultivat cu cele mai intalnite buruieni, unde agricultorii le vor putea recunoaste pe cele intalnite de ei si isi vor putea nota cele mai bune remedii pentru a le combate.

Tot la Agriplanta 2011 veti avea parte de niste experiente constructive si pline de informatii folositoare, si anume: demonstratii cu diferite utilaje agricole. Acum veti putea face cele mai corecte comparatii dintre performantele utilajelor agricole, putand face un calcul destul de apropiat de realitate in legatura cu o posibila investitie rentabila. De ce spun asta?...pentru ca multi dintre noi consumam si cheltuim mult mai mult lucrand dupa vechile obiceiuri si cu niste utilaje vechi, decat daca am investi intr-o noua masinarie care face treaba la consturi mai mici.

Asadar, sunteti asteptati sa adunati informatie si sa pregatiti noi culturi din ce in ce mai profitabile.

No comments:

Post a Comment