Friday 20 May 2011

Poze noi de la Targul de Utilaje Agricole din Ejea (Spania)

Tocmai am primit pozele de la ultimul Targ de Utilaje Agricole la care a fost prezent si producatorul spaniol, Agromet.



Acesta s-a tinut in localitatea zaragozana Ejea de los Caballeros, in care isi au sediul unele din cele mai mari si mai recunoscute firme producatoare de utilaje agricole. Printre acestea se numara si Agromet (producator de utilaje agricole pentru pregatirea pamantului inainte de semanat).

La acest targ au participat producatori din toata Europa, aducandu-si unele din cele mai performante masini. De asemenea au fost prezenti si multi distribuitori care au incercat sa isi scoata in fata utilajele si masinile agricole cele mai noi.

Pozele sunt afisate pe Picasa si pe Flickr. Se pot vedea foarte bine utilaje agricole expuse, ajuntandu-va sa va faceti o imagine clara asupra calitatii si utilitatii acestor masini agricole. De asemenea puteti vizualiza si niste filmulete demonstrative expuse pe canalul Agromet creat pe Youtube.

Bineinteles ca Directorul executiv nu a trecut neobservat, trebuind sa acorde un interviu televiziunii spaniole.
Deoarece interviul este in spaniola nu l-am postat inca pe canalul Youtube, deoarece vrem sa il punem abia dupa ce ii atasam si o subtitrare in limba romana. Totusi daca sunt printre voi cunoscatori de limba spaniola, il puteti vizualiza aici.

Nu trebuie sa mai afirmam ca aceasta expozitie a fost un succes fara prea multa munca de convingere, deoarece calitatea, adaptarea, utilitatea si inovatiile aduse utilajelor agricole si-au spus din nou cuvantul.

Ne pare rau ca nu am reusit sa ajungem si la Agraria 2011 luna aceasta, insa va garantam ca ne vom prezenta in toamna la Bucuresti, la INDAGRA 2011. Cu toate acestea, pentru a vedea "pe viu" utilajele agricole ale Agromet, puteti lua legatura cu distribuitorii pe care Agromet ii are in Romania.

Pentru mai multe informatii puteti vizualiza pagina web Agromet in romana.

No comments:

Post a Comment