Wednesday 25 May 2011

Targ de Utilaje Agricole


Cea de-a opta ediţie a târgului de maşini şi utilaje agricole din România – RomAgroTec – se va desfăşura între 26 şi 30 mai 2011, în judeţul Ilfov, pe DN2, la kilometrul 25, între comunele Şindriliţa şi Lilieci.




Evenimentul din acest an, organizat de Carré Promotion, cu sprijinul APIMAR, FNPAR şi Agrostar, va reuni 65 de expozanţi, în principal producători şi distribuitori de maşini şi utilaje agricole, dar şi companii ce oferă tehnologii pentru depozitarea seminţelor, echipamente pentru sectorul zootehnic, seminţe, fertilizatori şi îngrăşăminte, precum şi instituţii bancare, instituţii de leasing şi firme de consultanţă.

Pentru cei interesati poate fi o buna oportunitate de a vedea noile tehnologii si ce pot face acestea fata de celelalte, dar si o mini-excursie in care pot aduna informatii pretioase in ceea ce priveste proiectele de finantare europeana, deoarece la acest targ vor fi prezente si firme de consultanta in acest sector.

Speram sa fie si demonstratii cu utilaje agricole, pentru a se vedea cu adevarat ce pot face utilajele respective in teren.

De asemenea este posibil sa reuseasca si Agromet sa isi expuna cateva dintre utilajele produse, cu ajutorul distribuitorului din Romania, MAP.

No comments:

Post a Comment